Kuznyecov: A játékvezető várta a lehetőséget, hogy piros lapot adhasson

Megosztás

“Úgy látszik, ez szokás Fehérváron, hogy az ellenfél két piros lapot kap” – nyilatkozta a Diósgyőr edzője a hétvégi négygólos vereséget követően.

Mint arról beszámoltunk, hétvégén a Diósgyőri VTK súlyos, négygólos vereséget szenvedett idegenben a Fehérvártól. Ha pedig a négy gól nem lett volna elég, két piros lapot is begyűjtött a borsodi csapat: Farkas Dániel és Szatmári Csaba kiállítása miatt kettős emberhátrányban fejezték be az összecsapást.

Kuznyecov Szergej, a DVTK vezetőedzője eléggé feldúltan is nyilatkozott ez utóbbi miatt a mérkőzés lefújása után – a sajtótájékoztatón elhangzottakat a Sportal.blikk.hu idézte:

„A kiállítás előtt helyzeteket dolgoztunk ki, de az ellenfél szerezte a gólokat. Nehéz értékelni higgadtan, mert sok gólhelyzetet alakítottunk ki. A statisztika szerint sokkal több kapura lövésünk volt.”

“Szünetben Gera Dánielt a sárga lapja miatt cseréltem le, mert úgy vettem észre, a játékvezető várja a lehetőséget, hogy piros lapot adhasson. Úgy látszik, ez szokás Fehérváron, hogy az ellenfél két piros lapot kap, ez történt nem régen az MTK-val is.”

“Ettől függetlenül Farkas Dánielt éppen Gera Dániel helyett küldtem pályára, beszéltünk is róla, hogy vigyázzon, erre összeszed két sárga lapot, így nem sikerült elkerülni a pirosat. Ugyanakkor emberhátrányban is vállaltuk a támadófutballt, megtehettük volna, hogy védekezünk, és hátha kontrából sikerül betalálnunk.”

A Diósgyőr jelenleg 11 forduló után az NB1-es tabella hatodik helyén tanyázik, viszont a legutóbbi három mérkőzésén vereséget szenvedett.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek